2019. március 13. (szerda) 07:52

A Camp America program kedvezményes jelentkezési határidejét meghosszabbították

Az októberben indult új amerikai táboroztató program kedvezményes jelentkezési határidejét módosították: Mivel az amerikai gyerektáborokban idén bőven vannak még szabad helyek, a korábban megállapított februári időpont helyett, idén 2019. március 31-ig fogadnak jelentkezéseket, továbbra is kedvezményesen!

Kedves Diákok!

Örömmel értesítünk Titeket, hogy:

<< MÉG MINDIG VANNAK SZABAD HELYEINK!! >>

EZÉRT A CAMP AMERICA  PROGRAM KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉSI

HATÁRIDEJÉT MEGHOSSZABBÍTOTTUK MÁRCIUS VÉGÉIG!

 

Mi az a Camp America?
A Camp America 1969-ben alakult és azóta is az egyik legnagyobb nemzetközi J1-es vízumszponzor szervezet. Évente több, mint 8 000 fiatalt toboroz és közvetít 25 országból világszerte az USA különböző pontjaiban levő több száz nyári táborba. Magyarországon az idei évtől a Meló-Diák Iskolaszövetkezettel együttműködve biztosít lehetőséget magyar fiataloknak J1-es kulturális csereprogram részeként amerikai nyári táborban történő munkákra

Mit ajánlunk?
Amerikai munkát
nyári gyerektáborokban szállással, ellátással gyerekfelügyelőként (counselor) vagy kisegítő személyzetként (campower) minimum 9 héten át és utána 30 nap utazgatás lehetőségét az USA-ban!
Counselor lennél? A gyerekfelügyelők együtt mozognak a gyerekekkel és szabadidős tevékenységeket pl.  kézművességet, táncot, drámát és sportokat pl.  úszást, lovaglást, falmászást, teniszt, labdajátékokat.. stb oktatnak. Ha szeretsz gyerekekkel dolgozni, ezt a munkát válaszd!)
Campower munkát végeznél inkább? A kisegítő személyzet gyakorlatilag a tábor „motorjaként” működik. Ezen belül többféle pozícióra jelentkezhetsz és egy pozíción belül is sokféle feladatot végzel majd. A főbb területek a konyha, mosoda, de szükség van takarító és karbantartó személyzetre is. Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a campower személyzet tagjai fárasztó fizikai munkát végeznek, ezért magasabb zsebpénzt és több szabadidőt kapnak.

Kinek ajánljuk?18 év feletti fiatalokat várunk, akik legalább középfokon beszélnek angolul és szeretnek utazni. A campower munkához kevésbé erős angol tudás is elegendő, de aktív, nappali tagozatos egyetemi vagy főiskolai hallgatónak kell lenned a nyarat megelőző tavaszi félévben. A counselor munkára olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik magabiztos angol nyelvtudással rendelkeznek és szívesen dolgoznának gyerekekkel a nyáron. A gyerekfelügyelő pozícióhoz nem feltétel az aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszony, tehát erre a munkára középiskolások is jelentkezhetnek.

Amit a csomagban kapsz: 

  • szállás, ellátás a táborban;
  • retúr repülőjegy;
  • egészségügyi biztosítás a teljes útra;
  • reptéri transzfer a JFK vagy EWR repterekről egy közeli hotelbe, egy éjszakás szállással és reggelivel a kiutazás során;
  • 1000$ körüli zsebpénz életkortól és tapasztalattól függően 9 hetes időszakra.

Amit fizetned kell:

  • *388€ kedvezményes jelentkezési díj március végéig: 50€-t a sikeres interjú után kell fizetned, a fennmaradó 338€-t pedig csak az elhelyezés után. Ezen felül más díjad felénk nincs.
  • 160$ vízumdíj
  • Nyári utazgatás költsége.

*A jelentkezési díj részletekben fizethető vagy Meló-Diák segítségével ledolgozható

Visszatérők jelentkezési díja: csak 360€ !Ha egy újabb amerikai nyárra készülsz, és vinnél magaddal elsőalkalmas ismerőst, akkor érdeklődj ”Returnee referral” programunk részletei felől! Várunk, bármilyen szervezettel is utaztál korábban. 

Több infót szeretnél?

  • Élménybeszámolóink és előadásaink időpontjait keresd Facebook oldalunkon!
  • Amerikát megjárt Diák Nagyköveteinket pedig megtalálod a http://bit.do/CampAmericaNagykovetek linkre kattintva, vagy a QR kódot beolvasva! 

Várjuk jelentkezésed a  www.campamerica.hu  oldalon!

Programleírás az alábbi linken található

untitled.png

Vissza