2019. március 18. (hétfő) 15:29

Hallgatói Ösztöndíjpályázat

HALLGATÓI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT, HALLGATÓI KUTATÓMUNKA VÉGZÉSÉRE, TRÉNINGEKEN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTELRE

A Miskolci Egyetem, EFOP-3.6.1-16-2016-00011 számú, „Fiatalodó és megújuló Egyetem – Innovatív tudásváros A Miskolci Egyetem intelligens szakosodást szolgáló intézményi fejlesztése” című projekt vezetése ezúton kiírja a projekt által finanszírozott hallgatói ösztöndíj pályázatot, hallgatói kutatómunka végzésére, tréningeken történő részvételre.

  1. pályázat feltételei:
    vállalja, hogy az ösztöndíjas időszakban – témavezető felügyeletével – a 4KK 6TM kutatócsoport munkájába bekapcsolódva vagy egyénileg kutatási tevékenységet végez szendvicspanelek, kompozit fedőréteggel és méhsejtvázas maggal statikus és dinamikai viselkedésének meghatározása kapcsán, különös tekintettel az optimálás lehetőségeire. Feladat statikus és dinamikai mérések és végeselemes számítások elvégzése. Tudományos kutatási, fejlesztési munkának eredményeit hozzáférhetővé teszik, havonta erről beszámolót készít. Tréningen, képzésen vesz részt, melynek célja a kutatói pályára való felkészítés.
    Részletes kiírás és feltételek itt
  2. pályázat feltételei:
    vállalja, hogy az ösztöndíjas időszakban – témavezető felügyeletével – a 4KK 6TM kutatócsoport munkájába bekapcsolódva vagy egyénileg kutatási tevékenységet végezzen hegesztett tartályok szilárdsági vizsgálata és optimális méretezése vonatkozásában, különös tekintettel az olajipari tárolótartályokra, a tűzvédelemre, a feszültségekre, deformációkra és egyéb mechanikai jellemzőkre végeselemes program alkalmazásával, valamint az optimálás lehetőségeire a tömeg- és költség csökkentésnél, valamint a hatékony optimáló módszerekre. Tudományos kutatási, fejlesztési munkának eredményeit hozzáférhetővé teszi, havonta erről beszámolót készít. Tréningen, képzésen vesz részt, melynek célja a kutatói pályára való felkészítés.
    Részletes kiírás és feltételek itt

  3. pályázat feltételei:
    vállalja, hogy az ösztöndíjas időszakban – témavezető felügyeletével – a 4KK 6TM kutatócsoport munkájába bekapcsolódva vagy egyénileg kutatási tevékenységet végez robotok munkaterének, mozgásának és karjának tervezésével kapcsolatban, különös tekintettel a feszültségekre és egyéb mechanikai jellemzőkre végeselemes program alkalmazásával, valamint az optimálás lehetőségeire a tömegcsökkentésnél és a hatékony optimáló módszerekre. Tudományos kutatási, fejlesztési munkának eredményeit hozzáférhetővé teszik, havonta erről beszámolót készít. Tréningen, képzésen vesz részt, melynek célja a kutatói pályára való felkészítés.
    Részletes kiírás és feltételek itt

Jelentkezési lap itt letölthető

Vissza