2021. június 3. (csütörtök) 07:11

True Motion Gyakornoki felhívás

TrueMotionGyakornokiFelhivas.png

Szeretnéd hasznosan tölteni a nyarat, és még nem tudod pontosan merre indulj el a munka világában? Segítünk! Például egy szuper ajánlattal: a TrueMotion nemzetközi csapata keresi új fejlesztő (Engineering UBI delivery) és minőségbíztosítási (QA intern) gyakornokát.  A TrueMotion-ről: a cég olyan digitális megoldásokon dolgozik, melyek a vezetést biztonságosabbá teszik, a szabályok betartásáért pedig jutalom jár! Fiatalos csapat, egy jó ügy, napfényes irodák Bostonban és Budán - kell ennél több?* *Az otthoni munkavégzés itt megszokott dolog. Amíg nem lesz biztonságos az irodába járás, addig nem is kötelező.

 

Hogyan jelentkezz?Az alábbi gombokra kattintva találod a TrueMotion budapesti Fejlesztő (Engineering UBI delivery Intern) és Minőségbiztosítási (QA intern) gyakornoki pozíciók pontos leírását és a jelentkezési linket. Jelentkezési határidő: JÚNIUS 11. éjfél, de érdemes még ma jelentkezned, mert a csapat folyamatosan tart meghallgatásokat!  

 

FEJLESZTŐ GYAKORNOK

 

Mindenképp jelentkezz, ha informatikai tanulmányokat folytatsz, netán utolsó éves vagy az egyetemen, vagy nemrég kaptad meg a diplomádat, jól beszélsz angolul, szívesen tudnál meg többet a hálózati protokollokról, modern fejlesztési alapelvekről és backend szoftverfejlesztésről kiismered magad valamelyikben: Python, AWS, Git, Unit Testing, REST van heti 29 órád 8 héten át, melyet hasznosan szeretnél eltölteni! Mit várhatsz a csapattól?rengeteget fejlődhetsz, tanulhatsz senior mentoraidtólberobbanhatod fejlesztői karrieredet egy nemzetközi csapatban,fizetett pozícióban egy jó ügyön dolgozhatsz és emberi életeket menthetsz programozóként,és még jól is érezheted magad a heti csapat stand up-okon és további csapatépítőkön, karácsonyi bulin. További infók és jelentkezés: 

 Job Application for Engineering Intern at TrueMotion (greenhouse.io)

 

QA GYAKORNOK

 

Mindenképp jelentkezz, ha magabiztos számítógépes ismeretekkel rendelkezel, jól beszélsz angolul, könnyedén boldogulsz az iOS és Android operációs rendszerek alkalmazásában, mindig figyelsz a részletekre, jól tűröd a monotonitást, van heti 29 órád 8 héten át, melyet hasznosan szeretnél eltölteni! Mit várhatsz a csapattól?rengeteget fejlődhetsz, tanulhatsz senior mentoraidtólberobbanhatod fejlesztői karrieredet egy nemzetközi csapatban,fizetett pozícióban egy jó ügyön dolgozhatsz és emberi életeket menthetsz programozóként,és még jól is érezheted magad a heti csapat stand up-okon és további csapatépítőkön, karácsonyi bulin. További infók és jelentkezés: 

Job Application for Quality Assurance Intern at TrueMotion (greenhouse.io)

 

Vissza