2022. január 17. (hétfő) 17:30

Bosch-díj

Bosch-díj

A Robert Bosch Power Tool Kft. célja az, hogy megjutalmazza a Miskolci Egyetem legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó diákjait. A program azokat a hallgatókat támogatja, akik tanulmányaik során állandó kimagasló teljesítményt nyújtanak, és pályafutásuk során kutatási tevékenységet vagy egyéb közéleti, szociális, társadalmi tevékenységet is végeznek.  

  1. A pályázat feltételei:   1. A “Bosch-díj”-ra a Miskolci Egyetem (ME) Gépészmérnöki és Informatikai Karának (GÉIK) vagy a Gazdaságtudomány Karának (GTK) 2021/2022-es őszi félévében diplomázó hallgatói pályázhatnak.   Kiemelkedő teljesítmény az egyetem / főiskola ideje alatt:   - kiemelkedő tanulmányi eredmény az utolsó két év átlagában, - kiemelkedő diplomamunka eredmény, - sikeres TDK munka, vagy részvétel egyéb tanulmányi versenyen, - szakmai versenyeken való részvétel, - releváns szakmai tapasztalat (gyakornokként, önkéntesként).  
  2. 2. A pályázat beadásának határideje: 2022.01.23. 24:00  
  3. 3. A pályázat benyújtásának módjai:   A pályázati feltételeket igazoló dokumentumokat (önéletrajz, leckekönyv másolata, diplomamunka és államvizsga eredményt igazoló dokumentum, tanulmányi versenyeket igazoló dokumentum, stb.) elektronikus  úton legkésőbb 2022.01.23. 24:00 –ig a Evelin.Dudas@hu.bosch.com e-mail címre kell elküldeni.

További információ itt olvasható.

Vissza