2020. szeptember 7. (hétfő) 11:14

COVID-19 Az épületek nyitvatartási rendje 2020. szeptember 1-től

A Miskolci Egyetem területén a COVID-19 fertőzés kockázatának csökkentésére irányuló eljárásrendről szóló Rektori Utasításban foglaltak betartása érdekében - 2020. szeptember 01-től - az épületek nyitvatartási rendjéről az alábbi tájékoztatást adjuk.

A Miskolci Egyetem területén a COVID-19 fertőzés kockázatának csökkentésére irányuló eljárásrendről szóló Rektori Utasításban foglaltak betartása érdekében - 2020. szeptember 01-től - az épületek nyitvatartási rendjéről az alábbi tájékoztatást adjuk:

  • Az A/1. épületen keresztül a Diszpécser Központnál lévő„ideiglenes főbejáraton” folyamatosa bejutás a tanulmányi épületekbe.
  • Az A/4. épületben – hétfőtől-péntekig 6.00-22.00- g - a főbejárat önműködő ajtói közül a porta felőli ajtón lesz biztosított a közlekedés, a Telefonközpont felőli bejárat, a C/2. épület felőli hídnál lévő alsó és felső bejárat lezárásra kerül.Munkaszüneti és ünnepnapokon az A/4. épület bejárata zárva tart.
  • Az Informatika épületnél a kártyás beléptető rendszer folyamatos üzembe állításával kerül biztosításra a beléptetés, de ideiglenes jelleggel a portaszolgálat is visszaáll hétfőtől-péntekig 7.00-19.00-ig tartó működési renddel.
  • A B/2. épületbe való belépés kizárólag a kártyás beléptető rendszer használatával történik, a portaszolgálat hétfőtől-szombatig 7.00-19.00-ig biztosított.
  • A Stefánia épület, a Zenepalota, valamint az E/7-es irodaház nyitvatartási rendje változatlan.
  • A C/2. épület műhely csarnokaiba való bejutás csak a FIEK épület - hétfőtől-péntekig 6.00-18.00-ig működő– portaszolgálatán végzett testhőmérséklet mérést követően engedélyezett.

Felhívom továbbá mindenki figyelmét arra, hogy a maszk kötelező használatát (belépéskor, közforgalmú helyeken,ügyintézés közben és mindig amikor a 1,5 méteres védőtávolság nem tartható), a kézfertőtlenítést a portások a biztonsági szolgálat embereivel közösen ellenőrzik, illetve a testhőmérséklet mérését is ők végzik. A rendelkezések betartása mindannyiunk közös érdeke, mely az elkövetkezendő időszakban a megszokotthoz képest számos kényelmetlenséggel fog járni, mindenkitől kompromisszum készséget fog megkövetelni, ezért kérem együttműködő hozzáállásukat, türelmüket. Az elrendelt intézkedések hatékonysága érdekében kiemelten FONTOS, hogy az épületek olyan bejáratain, menekülő ajtóin, ahol nem tudjuk biztosítani a hőmérséklet ellenőrzést, közlekedni szigorúan TILOS! Továbbá kérjük, hogy a munka- és nyitvatartási időn túli épületekben való tartózkodást - lehetőség szerint – a dolgozók mellőzzék. Segítő együttműködését megköszönve,

Miskolc, 2020. augusztus 29.

Tisztelettel: Boda Péter

Üzemeltetési igazgató

Vissza