2022. augusztus 31. (szerda) 23:45

Egyetemi és kari kitüntetésben részesültek intézetünk kollégái

A 2022. augusztus 31-én megrendezésre került Kitüntetés Átadó Egyetemi Szenátus Ülésen a Miskolci Egyetem Érdemes Oktatója elismerést vette át Dr. Kovács Péter Zoltán egyetemi docens, aki több mint két évtizede végez színvonalas oktatási tevékenységet az anyagtudomány, a képlékenyalakítás és a mechanikai technológiák területén. Ebben az időben több tucat hallgató diplomamunkáját és szakdolgozatát segítette témavezetőként és konzulensként.

A Miskolci Egyetem Kiváló Dolgozója kitüntetést vette át ugyanezen az ünnepségen Csukás Géza tanszéki mérnök, több évtizedes, anyagvizsgálati területen végzett kimagasló szakmai munkájáért.

Ugyanezen az ünnepségen Prof. Dr. Horváth Zita rektor asszony oklevélben fejezte ki elismerését Dr. Lukács János professzornak a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetésért.

IMG_20220831_121541.jpg 

A Gépészmérnöki és Informatikai Kar Tanácsa szeptember 1-én tartotta ünnepélyes tanévnyitó ünnepségét, amelyen Kiváló Kutató Dékáni Dicséretben részesült az indiai származású Dr. Raghawendra Pratap Singh Sisodia egyetemi docens, aki 2021-ben szerzett PhD fokozatot a nagyszilárdságú acélok sugártechnológiákkal történő hegesztése témakörben. Eredményeit számos, nemzetközi szinten is jegyzett folyóiratban publikálta. Az évnyitó ünnepségben Kiváló Dolgozó Dékáni Dicséretben részesült Kőmíves Mariann dékáni referens, aki az elmúlt öt évben magas színvonalon látta el az Intézet tanulmányi adminisztrációval kapcsolatos feladatait, valamint aktívan részt vett az intézeti továbbképzések és rendezvények szervezésében.

IMG-5747.jpg

Vissza