2023. december 18. (hétfő) 12:23

D-EWI projekt záró workshop Budapesten

A Digitális Hegesztési Gyártásellenőri Képzés (Digital Training for European Welding Inspector) című D-EWI Erasmus KA2 projekt záró rendezvényére 2023. december 12-én Budapesten került sor. A rendezvényen a hegesztés és az anyagvizsgálat területén működő vállalkozások képviselői, ipari szakemberek, egyetemi és szakmai oktatók, valamint hegesztési szakértők vettek részt. Az eseményen a résztvevők tájékoztatást kaptak a projekt eredményeiről és betekintést nyerhettek az elkészült digitális tananyagokba.

Az európai hegesztési ellenőrök kulcsszereplők a hegesztett termékek értékelésében. Az általuk végzett specifikus ellenőri tevékenységek hosszú távon jelentős hatással vannak a hegesztett termékek és szerkezetek minőségére és biztonságára.

A projekt keretében elkészült egy oktatásmódszertani képzés a digitális eszközök oktatásban történő alkalmazásáról, valamint elkészült az európai gyártásellenőri képzés alapszintjének (IWI-B) teljesen megújult tananyaga, digitális formában, sok értékes, a gyakorlati ismeretek megszerzését segítő bemutató videókkal.

A 2024-ben az MHTE Akadémia színeiben induló gyártásellenőri képzések résztvevői már a megújult tananyagok segítségével szerezhetik meg a legkorszerűbb ismereteket.

IMG_9399.jpg 

 1702896485567.jpg

 1702896485498.jpg

 

Vissza