2021. október 11. (hétfő) 21:24Napelemeserőmű- és napkollektor-létesítő szakmérnök/szakemeber képzés

Napelemeserőmű- és napkollektor-létesítő szakmérnök/szakember képzés

A Miskolci Egyetem Elektrotechnikai és Elektronikai Intézeti Tanszéke 2022. februártól „Napelemes erőmű- és napkollektor-létesítő” szakmérnök, valamint szakember képzést indít.

A Miskolci Egyetem Elektrotechnikai és Elektronikai Intézeti Tanszéke 2022. februártól „Napelemeserőmű- és napkollektor-létesítő” szakmérnök, valamint szakember képzést indít.

  • A képzés célja:

A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik a már megszerzett műszaki képzési területhez tartozó ismereteiket elmélyítve képesek a napkollektoros rendszerek és a napelemes erőművek tervezési, kivitelezési és üzemeltetési folyamatok mérnöki módszerek segítségével történő elemzésére, értékelésére és fejlesztésére. A képzésen résztvevő mérnökök képesek lesznek mind a háztartási méretű kiserőművek, mind pedig az ipari méretű napelemparkok, valamint napkollektoros rendszerek tervezésére, engedélyeztetésére, kivitelezésének művezetésére és üzemeltetésére.

  • Képzési forma: levelező tanrendű egyetemi szakirányú továbbképzés

  • Képzési idő: 2 félév, összesen 168 kontakt óra

  • A képzés önköltséges, amely díja 250.000 Ft/félév

  • A képzési program itt érhető el.

Jelentkezéssel kapcsolatos információkért keressék Dr. Bodnár István szakfelelőst a következő e-mail címen: vegybod@uni-miskolc.hu

Vissza