2020. október 16. (péntek) 22:03

Duális képzés - MOL Petrolkémia

Jelentkezz a MOL Petrolkémia duális képzésére és szerezz szakmai tapasztalatot már az egyetem alatt!

 

Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar és a MOL Petrolkémia Zrt. stratégiai együttműködésének részeként országosan kiemelkedő mesterszak által nyújtott lehetőséget kínálunk a duális képzési formával Gépészmérnök szakon.

A duális képzés célja, hogy az egyetem által biztosított elméleti tudás mellett egy jelentős gyakorlati tapasztalatra is szert tudj tenni a képzési időd alatt a MOL Petrolkémiánál, mint partnerszervezetnél, így versenyképes munkavállalóként kerülhess ki a munka világába.

2021. februárjában a MOL Petrolkémia duális képzési keretein belül ismét lehetőséget biztosítunk arra, hogy duális hallgatóként csatlakozz hozzánk Tiszaújvárosban.

A duális képzés keretében lehetőséged lesz arra, hogy a szakmaspecifikus képzésben a mindennapi példákból tanulj és friss szakmai kompetenciákat tudj szerezni a terepi munkán keresztül.

 Bevonunk a konkrét üzemi gyakorlati feladatok megoldásába, emellett pedig projekt jellegű munkát végezve fejlesztheted az önálló munkavégzéshez szükséges képességeidet, valamint beletanulhatsz a vállalat által folytatott munkakultúrába, és emellett versenyképes fizetést is kapsz 😊.

Bővebb információ: ITT található

 

 

Vissza